Showing the single result

Holdbare og stærke el scooter batterier

 

Når du køber en el scooter – eller batterier til din el scooter – hos Berg Komfort, behøver du ikke at være bange for at strande et sted, fordi dit batteri er blevet fladt eller er løbet tør for strøm. Vores el scooter batterier er alle af højeste kvalitet, stærke og med en lang levetid – de stærkeste kan køre op til 55 kilometer på en enkelt opladning.

 

Er der forskel på batterier?

 

Der er faktisk meget stor forskel på batterier, når det kommer til holdbarhed og sikkerhed. Der er i dag mange billige batterier på markedet, men et billigt batteri kan hurtigt blive en dyr og bøvlet fornøjelse, fordi dets holdbarhed er begrænset og det har en kort rækkevidde. Du kan endda være så uheldig, at et billigt batteri fra Kina ødelægger motoren i din el scooter – eller bryder i brand. Vær derfor på den sikre side og vælg et kvalitetsbatteri fra os.

Hos Berg Komfort lægger vi vægt på kvalitet og tryghed, derfor sælger vi kun danskproducerede kvalitetsbatterier, der er grundigt testede, og har en god rækkevidde. 

 

Hvilket batteri skal jeg vælge?

 

Vores el scootere sælges med forskellige batterier fra 20AH og op til kraftfulde 75AH. Når du skal vælge det rette el scooter batteri, skal du se på:

  • Hvor meget du kører
  • Hvor langt du typisk kører
  • Om du vil have mulighed for at kunne køre på lange ture 
  • Om du bruger din el scooter hver dag eller blot af og til?

Hvis du vil kunne køre langt – eller i det hele taget bruger din el scooter meget hver eneste dag, fx som alternativ til en elektrisk kørestol, da anbefaler vi, at du går efter et af de større batterier. Et sådant batteri har en lang rækkevidde og mange køretimer i sig. For selv om du kun kører rundt indenfor, kan det alligevel blive til rigtig mange kilometer på en dag.

Er dit kørselsbehov knap så stort, vil du fint kunne klare dig med et af de lidt mindre og billigere el scooter batterier, som stadig er stærkt og har en god rækkevidde

 

Udskiftning af batteri hjemme hos dig

 

Vi anbefaler, at el scooter batterier udskiftes efter halvandet til to års brug. På den måde er du sikker på altid at have et batteri med en optimal ydeevne. Vi har gjort det nemt for dig at få skiftet batteriet. Det er blot at kontakte os, så kommer en af vore teknikere hjem til dig og skifter batteriet med det samme, så du kan blive godt kørende.

 

12 måneders garanti på batterier

 

Når du køber el scooter batterier hos os, får du desuden 12 måneders fuld garanti mod fejl på batterier. Det betyder, at vi udskifter det defekte batteri helt uden beregning – fordi din sikkerhed og tryghed er vigtig.

 

For yderligere information

 

Har du spørgsmål til vores batterier eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med rådgivning og udskiftning af batterier, og vi kan også tilbyde at lave egentlig service på din el scooter.