Salg af robuste el scootere i Esbjerg

Berg Komfort er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i salg af egne el scootere. Mangler du en el scooter i Esbjerg? Så er det os, du skal have fat i.

Alle vores scootere bliver specialfremstillet efter vores egne strenge krav med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Med en el scooter fra os, er du derfor sikker på at få dansk kvalitet, en el scooter der er holdbar og stabil, designet med komfort og optimal funktionalitet for øje – og med et smart og moderne udseende.

Vores dygtige medarbejdere kører rundt på fremvisninger i private hjem i hele landet, og vi kommer også gerne hjem til dig, så du kan se, hvad en el scooter fra Berg Komfort kan.

 

Få en fremvisning af el scooter i Esbjerg

 

Vores kunders sikkerhed og tryghed ligger os altid på sinde, og vi ved, at det kan være vanskeligt at komme til en butik, når man er dårligt gående. Derfor tilbyder vi, at butikken kommer hjem til dig, så du kan beslutte dig i ro og mag i trygge omgivelser.

 

Vi garanterer kvaliteten

 

En el scooter fra Berg Komfort er et kvalitetsprodukt, du kan have glæde af i mange år. Vi overvåger selv nøje produktionen og sørger for, at alle vores el scootere er gennemtestede, inden de kommer ud til vores kunder. Testene sker både på fabrikken og hos os – og derfor tilbyder vi også vores kunder tre års garanti på alle vores el scootere.

 

Kører op til 55 km. på én opladning

 

En ting er, at kvaliteten selvfølgelig skal være i orden, men en ordentlig og brugbar el scooter skal også have en god rækkevidde. En god rækkevidde opnås ved at vælge et godt og stærkt batteri. Derfor får vi alle vores batterier fremstillet hos en dansk producent, der har specialiseret sig i batterier til netop el scootere. Det betyder, at du med en el scooter fra Berg Komfort kan køre op til 55 km. på en enkelt opladning – og altid nå både sikkert ud og hjem.   

 

Valg af el scooter

 

Når du skal vælge el scooter skal du gøre op, om du vil have en mindre med tre hjul eller en af de større med fire hjul. Du får her et par tips til, hvilke ting du skal overveje, for at være sikker på at få en el scooter, der passer både til dit nuværende og dit fremtidige behov.

 

Vælg en trehjulet el scooter, når:

 

  • Du primært skal køre indenfor
  • Ikke har det store kørselsbehov
  • Ikke skal køre i kuperede områder

Vælg en firhjulet el scooter, når:

  • Du har et stort kørselsbehov
  • Vil kunne køre alle steder udendørs
  • Har brug for ekstra komfort og stabilitet

 

Få en fremvisning af el scooter i Esbjerg

 

Vores medarbejdere fremviser el scootere i Esbjerg flere gange om måneden – skal de kigge ind til dig næste gang? Så bestil en gratis og uforpligtende fremvisning med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få friheden tilbage.

 

GRATIS OG HURTIG LEVERING

BEDSTE BATTERIER

3 ÅRS GARANTI!