Vælg Berg Komfort, når du skal finde el scooter i Kolding

Bor du i Kolding eller omegn, og har du brug for en god og solid el scooter, så du lettere kan komme omkring i det daglige? Så er du landet det rette sted, nemlig her hos Berg Komfort – specialister i el scootere.

Vi ser os selv som en af de førende producenter på el scootermarkedet. Vi sælger el scootere i Kolding og over hele landet ved fremvisninger hjemme hos vores kunder.

Vi kommer også gerne forbi dig, hvis du mangler en god, robust og sikker el scooter, der er garant for mange km for hver opladning.

 

Book nemt en fremvisning af el scooter i Kolding

 

Hos os har vi gjort det ekstra nemt for dig. Du bestiller blot en fremvisning, så sender vi en af vores dygtige medarbejdere ud til dig – selve fremvisning betaler du ikke noget for og det er uforpligtende. Ved en fremvisning af os, vil du bl.a. få;

 • Et godt udvalg af el scootere at vælge imellem
 • Mulighed for at prøvekøre en el scooter i trygge omgivelser
 • Grundig vejledning i valg af el scooter ud fra dine behov
 • God tid til at kigge på de forskellige modeller
 • Fyldestgørende og omhyggelig instruktion i brug af el scooter

 

 

De bedste el scootere på markedet i Danmark

 

 

Det er med stolthed, at vi kan sige, at vi har markedets bedste el scooter. Vores el scootere er alle produceret i holdbare og solide materialer. De er stabile og sikre at køre på, har dobbelt armlæn og drejeligt sæde, der gør det nemt at stige af og på.

Derudover har de et utroligt stærkt danskproduceret batteri, der sikrer en rigtig god rækkevidde – vores batterier sikrer dig lange køreture på op til 55 km pr. opladning!

Udover el scootere finder du hos os et bredt udvalg af tilbehør, der kan være med til at gøre din hverdag endnu lettere, og du kan ligeledes købe vores kvalitetsbatterier separat, hvis du allerede har en el scooter og mangler et stærkt og holdbart batteri til den.

 

Gode råd, når du skal vælge el scooter

 

Når du skal beslutte, hvilken el scooter, der passer bedst til dig og dine behov, er der et par ting, der kan hjælpe dig med at vælge, om du skal have en trehjulet el scooter eller en med fire hjul.

 

Vælg en trehjulet hvis:

 

 • Dit kørselsbehov mest er til indkøbsture og kortere ture i byen
 • Du ikke har brug for at kunne køre i kuperede områder
 • Vil have en lille og smart el scooter, der kan komme rundt alle steder

 

Vælg en firhjulet hvis:

 

 • Du har behov for at køre meget – og gerne lange ture
 • Vil have en hårdfør el scooter, der klarer sig godt i varierende terræn
 • Du gerne vil være sikret ekstra komfort samt mere stabilitet

 

 

Lad os hjælpe dig i mål med din næste el scooter i Kolding

 

Vi kommer gerne og viser vores udvalg af vores el scooter i Kolding eller omegn. Så book en fremvisning allerede i dag. Tøv ikke med at kontakte os og lad os hjælpe dig i mål med din næste el scooter!

GRATIS OG HURTIG LEVERING

BEDSTE BATTERIER

3 ÅRS GARANTI!