Vi hjælper dig i mål med en el scooter i Roskilde

Når du handler med Berg Komfort, har du med en dansk virksomhed at gøre, der sælger egne specialproducerede el scootere af højeste kvalitet til kunder over hele landet. Vi lægger vægt på, at det skal være nemt at handle hos os. Så du som kunde ikke behøver at have besvær med at komme til vores butik. Derfor kommer vi gerne forbi dig, når du bestiller en fremvisning af vores el scootere i Roskilde eller området omkring.

 

Book nemt en fremvisning af vores lækre el scootere i Roskilde

 

Vores dygtige medarbejdere kører på Sjælland hver uge. Derfor kan de også let komme ud til dig og præsenterer gerne vores udvalg af holdbare, driftssikre og stabile el scootere. Du behøver blot at booke en fremvisning, så kommer vi hjem til dig – når det passer dig.

Med en privat fremvisning får du:

 • Samme udvalg som i en butik
 • God tid til at vurdere de forskellige el scootere
 • Grundig vejledning
 • Mulighed for prøvekørsel
 • Fyldestgørende instruktion og hjælp til at vælge el scooter

En fremvisning er naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig.

 

El scootere i høj og dansk kvalitet

 

Når du vælger at handle med os, så kan du være sikker på en el scooter i en meget høj kvalitet.

El scootere her fra Berg Komfort er lavet ud fra strikse krav til kvalitet, funktionalitet og sikkerhed – du kan være sikker på, at alle vores modeller er testet grundigt og efter gældende krav.

Vores el scootere er bygget ud fra ergonomiske principper, så du kan få mest muligt ud af din el scooter. De har derfor alle: Drejbart sæde med en kerne af koldskum for ekstra siddekomfort, solide armlæn, robuste dæk og god stabilitet – og har du brug for tilbehør som fx en holder til stok eller rollator, har vi naturligvis også det.

Derudover lægger vi vægt på, at en moderne el scooter skal kunne køre langt på en opladning, og derfor bruger vi kun danske, specialproducerede batterier – du kan således køre op til hele 55 kilometer på hver opladning. Batterierne vi tilbyder, kan du også sagtens købe separat – og de passer til de fleste el scootere, som du finder på markedet.

 

Overvejelser og vejledning ifm. valg af el scooter

 

Vores el scootere findes i en trehjulet udgave og i en udgave med fire hjul, og vi bliver ofte spurgt om, hvilken el scooter, der er bedst. De er lige gode, men kan noget lidt forskelligt. Nedenfor får du lidt forklaring, der kan hjælpe dig til at finde den el scooter, der bedst møder dit behov.

 

Vi anbefaler en trehjulet el scooter, når:

 

 • Du har et mindre kørselsbehov
 • Primært skal bruge din el scooter til indkøb og i butikker
 • Skal kunne bruge den indenfor, hvor der ikke er så meget plads
 • Ønsker en el scooter der er nem at manøvrere

 

Vi anbefaler en firhjulet el scooter, når:

 

 • Du har et stort kørselsbehov
 • Vil kunne køre i kuperet terræn fx i skoven
 • Ønsker ekstra stabilitet og mere komfort, når du kører

Tag fat i os, hvis du har brug for en el scooter i Roskilde

 

Bestil din personlige fremvisning allerede i dag, hvis du vil være godt kørende på en pålidelig og lækker el scooter fra vores sortiment.

 

GRATIS OG HURTIG LEVERING

BEDSTE BATTERIER

3 ÅRS GARANTI!