Få din nye el scooter i Vejle

Bor du i Vejle eller omegn, og har du brug for en praktisk, stabil og smart el scooter, der er produceret ud fra høje krav til såvel kvalitet som funktionalitet? Da står vi hos Berg Komfort klar til at hjælpe dig. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder, derfor behøver du ikke komme til vores butik – vi kommer ud til dig.

 

Bestil en fremvisning af el scooter i Vejle

 

 

Vores medarbejdere har mange fremvisninger af el scootere i Vejle og er uddannet til at hjælpe dig med at finde den el scooter, der passer bedst til dig og dit behov. Med en fremvisning fra Berg Komfort, får du:

 • Samme store udvalg som i en fysisk butik
 • En el scooter af høj kvalitet med tre års garanti
 • Grundig og kompetent vejledning
 • Mulighed for at prøve din el scooter i trygge omgivelser
 • Fyldestgørende instruktion i betjening og opladning af din el scooter

En fremvisning af el scootere i Vejle, hjemme hos dig, er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Hos os behøver du aldrig føle dig presset til at tage en beslutning, du ikke er klar til at tage.

 

En el scooter ud over det sædvanlige

 

Når du vælger at købe en el scooter hos os, får du en el scooter ud over det sædvanlige. Vores elektriske scootere er specialfremstillet, så de lever op til vores strenge krav med hensyn til kvalitet og funktionalitet, og vi gør meget ud af, at en el scooter skal være nem at køre med og rar at sidde på. Derfor har alle vores el scootere solide og robuste armlæn, ergonomisk tilpassede sæder og nemme og overskuelige betjeningsknapper eller paneler.

En el scooter fra Berg Komfort leveres desuden med et ultrastærkt og holdbart, genopladeligt batteri, som er produceret i Danmark. Det betyder, at du hos os kan få markedets længste rækkevidde med op til 55 kilometers kørsel på bare en enkelt opladning, og du finder ligeledes praktisk tilbehør til din el scooter hos os.

 

Valg af den rette el scooter

 

 

En el scooter fra Berg Komfort fås med tre hjul – og i en tungere mere kraftig udgave med fire hjul. 

 

Vælg en trehjulet el scooter hvis:

 

 

 • Du mest har behov for at køre indendørs
 • Har behov for at kunne komme omkring, hvor pladsen er begrænset – og derfor har gavn af scooterens meget begrænsede venderadius
 • Ikke har behov for at køre lange ture i kuperet terræn

 

Vælg en firhjulet el scooter hvis:

 

 

 • Du har et stort kørselsbehov
 • Vil have mulighed for at køre i kuperet terræn, som fx i skoven
 • Vil have en el scooter med ekstra komfort og stabilitet, når du kører på den

 

Brug for en el scooter i Vejle?

 

 

Bor du i eller omkring Vejle og har du brug for en el scooter til at gøre din hverdag lettere? Da er du velkommen til at booke en gratis fremvisning hjemme hos dig selv. Vi står klar til at hjælpe, så du kan få din frihed tilbage. 

 

GRATIS OG HURTIG LEVERING

BEDSTE BATTERIER

3 ÅRS GARANTI!