3 års garanti

på alle vores produkter.

12 måneders fuld garanti

mod fejl på batterier

24 måneders fuld garanti

mod fejl på mekaniske dele

36 måneders fuld garanti

på stel samt bærende dele

Vores garanti løfter til vores kunder:

  • Gratis låne El Scooter ved fejl der ikke kan udbedres samme dag
  • Gratis afhentning og levering ved garanti sager
  • Vi har komplet reservedels sortiment
  • Vi sender kun professionelle teknikere ud

Hos Berg Komfort er vi kvalitets bevidste, og har derfor udvalgt samtlige af vores produkter nøje. Vi tør derfor godt give 3 års garanti på vores el scootere, hvilket giver dig ekstra tryghed i hverdagen.
Skulle der opstå problemer med din Berg Komfort el scooter i garantiperioden, så sender vi en service vogn hjem til dig, og udbedre i langt de fleste tilfælde fejlen hjemme hos dig.
Skulle der være en fejl, som ikke kan udbedres i vores service vogn, så stiller vi naturligvis en låne el scooter til rådighed – Uden beregning.

Udskiftning af el scooter batterier

Vi kommer gerne hjem til dig med en af vores servicevogne og udskifter dine batterier, uanset hvor i landet du bor. Vores tekniker udskifter i de fleste tilfælde batterierne inden for en time, så du hurtigt er kørende igen.

Vi anbefaler at man udskifter sit batteri efter cirka 18-24 måneder efter købsdatoen, for at opretholde en optimal ydeevne.

20Ah Batteri 1999,-
38Ah Batteri 2299,-
55Ah Batteri 2599,-
75Ah Batteri 2999,-

Vi ønsker at give vores kunder den absolut bedste oplevelse og størst mulige tryghed, når de vælger at benytte en Berg komfort El Scooter. Derfor udfører vores egne teknikere, service og reparationer på Berg komfort el scootere, i vores egne service vogne.

Vi kommer gerne hjem til dig og udfører service, i vores servicevogn, uanset hvor i landet du befinder dig – så undgår du at skulle finde kørelejlighed frem og tilbage til vores værksted.
Vi har et dybdegående kendskab til vores produkter, og har et fuldt reservedels sortiment, hvilket sikre, at vi altid kan udskifte en eventuel defekt del – Uden problemer og unødig ventetid.
Skulle det ske, at vi er nødsaget til at tage din el scooter med til vores værksted, så stiller vi gerne en låne el scooter til rådighed i den tid reparationen måtte stå på.

1. service laves efter maks 9 måneder fra købsdatoen

2. service laves efter maks 21 måneder fra købsdatoen

3. service laves efter maks 33 måneder fra købsdatoen

Efter de første 3 service intervaller, anbefales det fortsat at man får lavet service, én gang årligt, så man sikre sig et stabilt og godt køretøj i mange år frem. 

Pris pr service interval KUN: 999,-