Berg Komfort

Berg komfort ApS
Cvr. 39353725
A.C Illumsvej 8
8600, Silkeborg

Berg Komfort er en Dansk virksomhed, som har sin fysiske lokation i Silkeborg, hvor vi også har vores Showroom.
Berg komfort sælger blandt andet El Scootere, som er i markedets højeste kvalitet og kommer med 3 års fuld garanti.

Vi har alle vores modeller udstillet i vores Showroom i Silkeborg, hvor du har mulighed for at se og prøvekøre din nye el scooter. Vi kommer også gerne hjem til dig, og fremviser vores el scootere, og giver et uforpligtende tilbud.
Folkene bag Berg Komfort har i mere end fem år handlet med elektroniske produkter, og har i Berg komfort og søstervirksomheden, i skrivende stund solgt mere end 150.000 produkter til Danskere over hele landet.
Vi har en seriøs og professionel tilgang til alle vores kunder, og vil altid gå rigtigt langt for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din nye el scooter.

Kun det allerbedste

Service i Verdensklasse

Vi sætter en ære i altid, at yde den absolut bedste service overfor vores kunder.
Vi har stor erfaring med kundeservice, og vi har betjent mere end 150.000 kunder i Berg komfort samt søstervirksomheden iHero.

Godt design = God komfort

Det er vigtigt for os, at vores produkter ser flotte ud, endnu vigtigere er det, at de er brugbare og giver brugeren en god kørekomfort. Derfor kan du altid være sikker på at vi nøje har udvalgt de enkelte elementer, så du får maksimal komfort.

Høj kvalitet i fokus

Man skal kunne regne med sit køretøj, ellers har det ingen værdi. Derfor er kvalitet noget vi vægter højt, og noget vi garanterer vores kunder. Det giver nemlig mest frihed for brugeren, når man kan stole på køretøjet, og det kan du hos os.

Lave priser

Vi ønsker at alle skal have råd til en god El Scooter, derfor har vi valgt at sætte vores priser ned, så der er noget til ethvert budget. Vi slår også gerne den pris du har fået fra en konkurrerende virksomhed på et tilsvarende produkt.

Vi er det bedste valg

Vi er det bedste valg, hvis du er ude efter en seriøs og erfaren leverandør. Vi handler kun med godkendte produkter, som lever op til vores høje standarder, til design, funktionalitet og komfort. Vores team står altid klar til at hjælpe dig, så du får den helt perfekte løsning, og ikke laver en handel du fortryder.

Showroom i Silkeborg – Vi fremviser også gerne hos dig!

Når du handler hos os, har du mulighed for at booke en fremvisning i vores showroom, eller i dit eget hjem. Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så er det helt uforpligtende, og vi fremviser gerne flere forskellige modeller. Vores mål er nemlig ikke bare at sælge dig en tilfældig el scooter, vi ønsker at du skal få et køretøj som passer til dig, og som du bliver glad for.

Vi har blandt andre samarbejdet med:

Du kan bruge din bevilling hos os, fra alle kommuner i hele Danmark.