Vi ønsker at give vores kunder den absolut bedste oplevelse og størst mulige tryghed, når de vælger at benytte en Berg komfort El Scooter. Derfor udfører vores egne teknikere, service og reparationer på Berg komfort el scootere, i vores egne service vogne.
Vi kommer gerne hjem til dig og udfører service, i vores servicevogn, uanset hvor i landet du befinder dig – så undgår du at skulle finde kørelejlighed frem og tilbage til vores værksted.
Vi har et dybdegående kendskab til vores produkter, og har et fuldt reservedels sortiment, hvilket sikre, at vi altid kan udskifte en eventuel defekt del – Uden problemer og unødig ventetid.
Skulle det ske, at vi er nødsaget til at tage din el scooter med til vores værksted, så stiller vi gerne en låne el scooter til rådighed i den tid reparationen måtte stå på.

Vi yder 3 års Garanti, hvis følgende 3 service intervaller er overholdt:

  1. Service laves efter maks 9 måneder fra købsdatoen
  2. Service laves efter maks 21 måneder fra købsdatoen
  3. Service laves efter maks 33 måneder fra købsdatoen

Efter de første 3 service intervaller, anbefales det fortsat at man får lavet service, én gang årligt, så man sikre sig et stabilt og godt køretøj i mange år frem. 

Pris pr service interval KUN: 999,-

Udskiftning af el scooter batterier:

Vi kommer gerne hjem til dig med en af vores servicevogne og udskifter dine batterier, uanset hvor i landet du bor. Vores tekniker udskifter i de fleste tilfælde batterierne inden for en time, så du hurtigt er kørende igen.

Vi anbefaler at man udskifter sit batteri efter cirka 18-24 måneder efter købsdatoen, for at opretholde en optimal ydeevne.

Nedenstående priser er inklusive moms og montering:

20Ah Batteri 1999,-
38Ah Batteri 2299,-
55Ah Batteri 2599,-
75Ah Batteri 2999,-