Showing all 6 results

Praktisk el scooter tilbehør

 

Hos Berg Komfort finder du et stort udvalg af el scooter tilbehør, der er designet til at gøre din hverdag nemmere. Du kan fx finde opladere, kurve og holdere til indkøb og hjælpemidler og selvfølgelig regnslag, så du ikke behøver at være bekymret for at lade din el scooter stå udenfor.

 

Typer af el scooter tilbehør

 

Vi ved, at en el scooter ofte er et helt nødvendigt hjælpemiddel for vores kunder, og at mange af vores kunder har specielle behov, der skal tages hensyn til. Hos finder du derfor altid et godt og bredt udvalg af nødvendigt tilbehør, så du kan bevæge dig trygt og godt rundt på din el scooter.

Nedenfor kan du se et udsnit af det el scooter tilbehør, vi tilbyder:

 

Ekstra bagagekurv til el scooter

 

Nogle gange er den lille kurv foran på din el scooter ikke rummelig nok. Men med en ekstra bagagekurv er du sikker på altid at have plads til dine varer, når du er på indkøb – og du kan også have weekendtasken eller ekstra tøj i kurven, hvis du skal på besøg hos venner eller familie. Kurvene er lavet i slidstærkt metal og sættes nemt fast bag på din el scooter.

 

Kraftig oplader til din el scooter

 

Når du skal lade din el scooter op, er det vigtigt at have en kraftig og effektiv oplader. Vores opladere er alle CE godkendte og lever op til Dansk Standard. Det er din garanti for et sikkert og holdbart produkt. Vores opladere passer naturligvis til vores egne el scootere, men også til de fleste andre elektriske scootere på markedet.

 

Holdere til iltflaske

 

Er du afhængig af at skulle have ilt med dig, når du bevæger dig udenfor, da kan du købe en smart, praktisk og sikker holder til din iltflaske. Holderne er lavet i kraftigt metal og sættes fast bag på din el scooter. Det er nemt at sætte iltflasken i holderen og nemt at tage den op igen. Som ekstra sikkerhed er holderen udstyret med skrueknapper, der gør, at du kan skrue iltflasken helt fast i holderen, mens du kører.

 

Holdere til stok eller rollator

 

Har du brug for at have din stok eller rollator ved hånden, når du er fremme ved dit bestemmelsessted, da har vi holdere designet til såvel stokke som rollatorer. Holderne er lavet i kraftigt metal og monteres bag på din el scooter, så det er nemt at komme til rollator eller stok.

 

Regnslag til din el scooter

 

Har du ikke en carport eller et andet udhæng, hvor du kan parkere din el scooter, er et regnslag et godt alternativ. Vores regnslag er lavet i kraftigt og slidstærkt materiale og giver din el scooter optimal beskyttelse mod regn, støv – vind og vejr. Regnslagene findes i universalstørrelse, der passer alle Berg Komfort el scootere og de fleste andre på markedet.

 

Ønsker du mere information?

 

Har du spørgsmål til vores el scooter tilbehør eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig til en nemmere hverdag.