Showing all 8 results

El Scootere i højeste kvalitet

Hos Berg Komfort sælger vi driftssikre El Scootere, i markedets højeste kvalitet. Vi yder altid 3 års fuld garanti, når du køber din ny El Scooter hos os.Vi er hos Berg Komfort en dansk virksomhed, og vi får produceret vores egne el scootere, som alle lever op til vores strenge krav til kvalitet og funktionalitet.

Vi har valgt at sælge el scootere, som ikke blot er praktiske, men som faktisk også er pæne at se på, det skal nemlig være en god oplevelse at køre på sit nye køretøj – Også æstetisk.

Vi tilbyder alle vores kunder, at få en uforpligtende fremvisning, enten hjemme hos dig, eller i vores Showroom i Silkeborg.

 

Vores El scootere kan køre over alt!

 

Uanset hvilket behov og krav du har til din nye el scooter, så har vi helt sikkert den rigtige til dig. Vi har nemlig et stort udvalg, af både 3 og 4 hjulede el scootere. Det er vigtigt at man vælger et køretøj, som ikke kun dækker ens nuværende behov, men som også sikre at opfylde ens fremtidige behov. Vi har udvalgt de absolut bedste, mest komfortable og ergonomiske El scootere, så det eneste du skal beslutte, er om du skal have en med 3 eller 4 hjul.

 

Skal jeg have en el scooter med 3 eller 4 hjul?

 

Det er det spørgsmål, som vi får flest af, og det er et spørgsmål om hvilket kørsels behov man har.

Du skal have en 3 hjulet el scooter hvis:

  • Du også skal køre indendørs, hvor der er trænge pladsforhold
  • Du har ikke et stort behov for at køre i kuperet terræn

Du skal have en 4 hjulet el scooter hvis:

  • Du har et stort kørselsbehov
  • Du vil gerne køre i kuperet terræn
  • Du ønsker mere komfort og stabilitet i din kørsel

Vi tilbyder altid at hjælpe vores kunder med at vælge den helt rigtige el scooter, som dækker deres kørsels behov. Du skal blot tage kontakt til os, så vil en af vores dygtige konsulenter hjælpe dig.

 

Vi giver altid 3 års garanti!

 

Vi er så sikre på at vores scootere er i god en kvalitet, at vi altid giver 3 års garanti. Vores el scootere gennemgår flere forskellige kvalitets tests inden de kommer ud til vores kunder. Vores produkter testes både grundigt på fabrikken, og senere hos os, inden de bliver solgt. Vi tilbyder flere forskellige service aftaler, således at din el scooter altid er i sin bedst tænkelige stand.

 

Vi tilbyder afbetaling!

 

Vi kan altid tilbyde flere forskellige former for afbetaling, når du skal købe en ny el scooter hos os. Vi kan altid udregne et uforpligtende finansierings tilbud, som passer til dit økonomiske råderum.
Kontakt os allerede i dag, og tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter.

 

Vores El scootere er CE godkendte!

 

Det er vigtigt at en el scooter overholder flere forskellige regler, fx er det vigtigt at produktet er CE godkendt, og dermed må sælges i Danmark og resten af EU. Vi ser desværre flere og flere virksomheder, der sælger produkter som ikke er CE godkendte, og derfor potentielt kan udgøre en fare for brugeren. Det er især vigtigt at produktet er CE godkendt, når der er tale om produkter med batterier, da der potentielt kan gå ild i batteriet, hvis det er produceret forkert. Hos os kan du altid være 100% sikker på at vores produkter lever fuldt op til de høje krav fra EU, som i daglig tale kaldes CE godkendelse.

 

Topfart på op til 15 KM/T!

 

I Danmark har el scootere ikke lov til at køre mere end maksimalt 15 km/t, da de betragtes på samme måde som en cykel. Der er intet krav til at bære hjelm, det er dog noget man selv skal overveje om man ønsker at benytte eller ej. Da el scootere er på 3 og 4 hjul, skal man ikke være bekymret for at vælte, da de står meget stabilt på jorden.

 

Kør op til 55 Km på én opladning!

 

Det er vigtigt at ens køretøj har en lang rækkevide pr opladning, og det har vi sørget for at vores har. Vi benytter meget stærke batterier, med en lang holdbarhed, hvilket giver vores kunder mulighed for at køre op til 55 km på én opladning. Lang rækkevide giver en stor frihed, da du ikke skal tænke på om din el scooter kan køre ud til dine venner og familie i hele byen, for det kan du med vores.

 

God ergonomi er nøglen til god komfort

 

Vores el scootere kommer altid med drejesæde, for at sikre en behagelig af og på stigning. Vi har sørget for at man kan betjene både fart og bremser med begge hænder, således at du kan bruge vores el scootere, selvom du har en ikke funktionsdygtig hånd. Du kommer til at bruge mange timer på at køre på din nye el scooter, derfor er det også vigtigt at dit sæde er i en høj kvalitet. Vores sæder er lavet i høj kvalitets kold skum, for at give dig en endnu bedre oplevelse og komfort.

 

Glade kunder er vores levebrød!

 

Vi lever hver dag af, at vores kunder er glade, og vi har i mere end fem år leveret elektroniske produkter til de danske forbrugere. Faktisk har folkene bag Berg komfort solgt mere end 150.000 produkter, i Berg Komfort og i søstervirksomheden. Du kan derfor være sikker på at vi har en seriøs og professionel tilgang til enhver handel der går igennem vores virksomhed.

Vi glæder os til at vise dig vores store udvalg af el scootere, og er sikker på at vi finder en der falder i din smag!